• Evenimente in viata noastra

  Publicat de Nelu
  2 comentarii
  Nelu Lupan - Filmari evenimente

  Nunta, in viziunea noastra, trebuie sa fie un moment mai mult decat memorabil. Trebuie sa fie simplu: MOMENTUL! Este un nou inceput, este cel mai fericit moment din viata unui cuplu. De aceea suntem bucurosi si privilegiati sa fim alaturi de dumneavoastra in aceste momente si facem totul pentru ca Mirii sa fie vedetele in aceasta seara magica si invitatii sa se simta ca la cea mai frumoasa petrecere. (si de aici e oferta de pe site-ul tau)

  Botezul este “taina fundamentală&rdquo...

  Pe larg

 

Bun venit pe blogul meu!

Nelu Lupan - Filmari evenimente

Eu sunt Nelu Lupan si ma consider un privilegiat al sortii deoarece am reusit, in timp, sa transform pasiunea mea pentru video si fotografie in meserie, meserie pe care o fac din placere zi de zi si cu pasiune ce se transmite in orice lucrez.

Am inceput acum 15 ani cu o camera VHS, timid dar cu o curiozitate ce ma framanta mereu. Am crescut de la un eveniment la altul si am invatat atat singur cat si alaturi de prieteni profesionisti din televiziune. Chiar am avut si oferte sa lucrez in televiziuni dar am refuzat deoarece am preferat sa fiu alaturi de oameni in cele mai frumoase momente ale lor si nu sa filmez accidente si tragedii.

Am reusit sa imi formez o experienta importanta, consistenta care acum este dublata de un set de aparate, un “instrumentar” care poate face invidios orice profesionist. Mereu am vrut sa imi achiziotionez ultima generatie de aparatura din respect pentru cei cu care lucram dar si din pasiunea mea pentru ce fac. Mereu ma specializez si sunt la current cu tot ce este nou pe piata. Am fost pionier in multe din metodele de lucru in bransa fiind printe primii cu Glidecam (flycam) sau care abordeaza meniuri DVD sau blu-ray. Mereu caut sa imbin partea tehnica cu o parte artistica si caut mereu sa capturez ceea ce consider ca se va numi, in timp.. o Aminitire..

Sper ca o colaborare dintre noi sa va demonstrez pasiunea mea pentru ceea ce fac si respectul meu pentru voi, viitori mei prieteni.

Comentarii recente